Publicaties

Veel van de door ons gemaakte foto's  worden  gebruikt voor publicatie en reclame doeleinden op websites en in blogs  en afgedrukt in magazines, op een boek. 
Als u de door u aangekochte foto's gebruikt voor publicatie doeleinden, houd u dan altijd rekening met de wet Auteursrecht en publiceer onder de foto de naam van de fotograaf. Voor ons mag de vermelding zijn : "foto: PhotoLaP.nl"
 
Ook zijn er artikelen over ons werk geschreven zoals u hieronder vind bij Roma Aeterna en hebben wij interviews gegeven voor de radio.  
Hieronder treft u een overzicht van de publicaties


Hoogvliet in de Badhuisstraat

In de derde editie van het  Magazine Haven in Zicht treft u een artikel over de Hoogvliet in de Badhhuisstraat. Leuk te lezen dat  Hoogvliet de enige supermarkt is met het predicaat warme bakker. PhotoLap heeft de foto voor dit Artikel mogen schieten.

Schavuiten met een zilte smaak.

In de derde editie van het  Magazine Haven in Zicht treft u een geweldig artikel over de strandvonder van Schreveningen.  De funcite die al 120 jaar lang wordt bekleed door de familie Vrolijk  (Vrolijk Watersport). PhotoLap heeft de foto voor dit Artikel mogen schieten.

Verdwalen

Achter op het nieuwe boek van Wick Lichterveld, “Verdwalen, als eerste stap in de juiste richting” prijkt zijn de portretfoto van PhotoLaP Professional Photographers. Binnen in het boek een mooie vermelding, hier worden wij blij van.

De italiaanse tuin

Een artikel in het magazine van ItaliaCasa editie 2 2018-2019  een artikel over de invloed op de tuinen van de Nederlandse cultuur in het Italiaanse klimaat. 


Onze passie Huizen en Tuinen

Een artikel in het Italiaanse Magazine Stile over passie en liefde voor huizen en tuinen in Italië. Even uw Italiaans oppoetsen voor u het artikel leest. 


Visitekaartje

Suzanne Viguurs Consulting & Accounting gebruikt de door PhotoLaP Professional Photographers gemaakte foto voor haar visitekaartje. Geweldige reclame!

Gastblog van Marie-José Reynaerts in Advitalia

Het verhaal verteld het verhaal achter de  restauratie van hun huis en verhuizing naar Italië. Meer over tuinarchitecte Marie-José Reynearts treft u hier

Rembrandts Schildermaterialen

Een recepten boekje over hoe Rembrandt verf maakte. PhotoLaP heeft in opdracht van Museum Het Rembrandthuis hiervoor het foto materiaal aangeleverd.


Leven! 

Mooi artikel met een pracht foto van Jeanette Neumann genomen door PhotoLaP Professional Photographers in het magazine Leven! Farm The Beauty de specialist in natuurlijke huidverbetering.


Rome Aeterna: Maria op Straat

Leuk artikel in Roma Aeterna met foto's van Eshter van der Lecq met een andere kijk over Maria in Rome. 


Roma Aeterna: Een dubbele lens op contrasten

Interview over de samenwerking van ons Esther en Max van der Lecq-Piccirilli  en de kijk op Rotterdam en Rome met natuurlijk prachtige foto's. 



Colors Radio

Interview over reizen en fotografie in 2017 op Corlors Radio Rome door Marcia Sedoc II. 
Colors Radio heeft uitzendingen in ca. 24 talen en heeft dagelijkse connecties van over de hele wereld.



Italie Magazine

Mooi artikel met een pracht foto van Filomena Uffing The Andiamo World genomen door PhotoLaP Professional Photographers in het magazine Italie Magazine. 


Lazio en het beste van Rome

Ewout Kieckens is correspondent in Italië. Hij heeft zes boeken op zijn naam. De Nederlander heeft tevens een succesvolle activiteit in filmtoerisme in Rome. In het boek Lazio en Het beste van Rome staat 1 van de mooie foto's die wij tijdens de fotosessie in Rome hebben gemaakt.



Shirley van de Wiel

Kunstenares Shirley van de Wiel heeft een  expositie gegeven van haar prachtige en bijzondere werk Op Hodenpijl. De foto's voor de reclame en op de website van Shirley zijn van PhotoLaP Professional Photographers. 



Italie Magazine

Ewout Kieckens is correspondent in Italië. Hij heeft zes boeken op zijn naam. De Nederlander heeft tevens een succesvolle activiteit in filmtoerisme in Rome. Hij heeft ruime media-ervaring in de krant en op tv. Leuk te zien dat hij onze foto's goed gebruikt zoals bijvoorbeeld bij  het artikel in Italie Magazine, op zijn website .