NIEUWS 

PhotoLaP deelt graag de blijdschap en de liefde voor het fotografie-vak   
en we laten graag  balletjes rollen om zo onze zakelijke cliënten in het zonnetje te zetten.
Dit doen we o.a. met publicaties en vermeldingen, hier op deze pagina en op onze publicatie pagina. We geven onze klanten, als zij dit wensen ook podium in onze nieuwsbrief.  
Met deze  publicaties geven we elkaar een steuntje in de rug.
Ook delen wij  tips  en informatie over fotografie en fotografie op websites.
Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden?
Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.

2019

Winnaar 

Op  de netwerk meeting OC070  van 3 juni heeft PhotoLaP  een kleine workshop fotografie met mobile telefoon. En de winnaar is... Klik hier

Fotograaf Leidschendam Voorburg, Portret, Photolap Analoog Rome

Fotobewerking

Oude foto's weer tot leven brengen, dat doet PhotoLaP ook, kijkt u hier voor het resultaat.

Fotografie wandeling

31 maart 2019 was de eerste fotografie wandeling van PhotoLaP te Leischendam. of wel fotografie proeverij. We waren met zijn 5e, het was koud maar leerzaam en na afloop zijn we naar de studio geweest om daar nog verder over fotografie te praten.

Workshop fotografie

En zo begin april ook weer op een mooie dag een workshop fotografie mogen geven aan twee dames. Het was een mooi verjaardagscadeau. Klik hier voor meer info.

Het verhaal achter het bedrijf.

PhotoLaP Professional Photographers fotografeert het verhaal achter het bedrijf.Een bedrijfsportret van PhotoLap is een fijne belevenis, zoals wij ook afgelopen maand gemaakt hebben van Rome PRO
Lees hier verder.

Netwerken

PhotoLaP vind netwerken belangrijk. Deze keer waren wij uitgenodigd bij BNI de Sleutel te Leiden. Het was een goede netwerkmeeting en vooral met de aandacht voor de mens achter het bedrijf. Fijn om te zien. Dank voor de uitnodiging
Royal  Print Voorschoten, mochten jullie ooit een vervanger nodig hebben, aarzel niet ons te vragen.


fotogafie wandeling

Fotografie wandeling

Op pad met de Professionele Fotograaf.
De natuur is mooi, dus grijp zondag 31 maart 2016 uw kans en ga met ons op pad  grijpt u deze kans.
 We gaan wandelen door het mooie Leidschendam.
U wordt geïnspireerd om meer te fotograferen. Meer info klik op de foto.
 

BEDRIJFSPORTRET IN ROME

Een mooie fotosessie in Rome in de omgeving van het Colosseum met Sandrina Bokhorst en Raphael Hunsucker. Binnenkort kunt u het resultaat van de fotosessie bekijken.
klikt u op de foto en u komt op de site van Persoonlijk Rome.


FOTO VOOR EEN NIEUWSBRIEF

Deze maand is o.a. bovenstaande foto is deze maand aangekocht voor gebruik in de nieuwsbrief van Sandrina's Persoonlijk Rome. Klikt u op de foto voor meer info over " Lente in Rome". 

FOTOGRAFIE

Veel mensen denken dat fotograferen eenvoudig is. Het laatste is waar. U kunt zich dat al bedenken omdat er honderden boeken over dit onderwerp zijn geschreven er officiële opleidingen zijn, vele workshops etc. Met andere woorden, fotograferen is een vak
In het blog van Buro Staal  kunt u hier meer over lezen. 

WEBSITE

U bent hier beland, dit houdt in dat u onze nieuwe website bekijkt. Wij zijn er trots op, maar hij is nog in de maak en er staat wel eens een taalfoutje in.  Heeft u opmerkingen, ziet u een taalfout of heeft u tips, aarzel niet neem contact met ons op. 

PUBLICATIES

Regelmatig worden er foto's die zijn gemaakt door PhotoLaP gepubliceerd in een magazine, boek of blog. Wij vragen onze klanten hierbij altijd rekening te houden met de wet auteursrecht en de bron te vermelden onder de foto, in het boek of magazine. Dit is belangrijk en officieel verplicht. Bron vermelding voor PhotoLaP Professional Photographers is : "Foto: PhotoLaP.nl".  Meer publicacties zien? klik hier


AFDRUK

"Iedere keer als ik naar deze foto kijk wordt ik zo blij" Dat is de reactie van onze klant die deze foto heeft aangekocht. De foto is uitvergroot op Aluminium 70x100 cm en hangt nu prachtig aan de muur.


AAN DE MUUR

Afgelopen jaar heeft een klant ons opdracht gegeven om 8 foto's aan te leveren voor vergrotingen aan de muur.  Hierboven ziet u het resultaat. Als u op de foto klikt komt u op de pagina waar meer foto's te zien zijn. 


Potret Liesbeth Woertman boek je bent al mooi

JE BENT AL MOOI

Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat op 11 April het nieuwe boek van Liesbeth Woertman wordt gepresenteerd. De portretfoto op de achterzijde is van de hand van PhotoLaP Professional Photographers. Heeft u interesse om naar de presentatie te gaan?
Klikt u dan hier voor meer info.