foto van vrouw met pen, denkend blog schrijver

Blog van PhotoLaP.nl

Op onze blog pagina delen graag artikelen waarin wij  onze liefde, leuke feiten over fotografie delen maar ook praktische  informatie en tips over fotografie om u verder te helpen met uw keuzes en te inspireren om nog mooier en beter te gaan fotograferen. 

In de schijnwerpers bij PhotoLaP 
Bisconti Case e Giardini

8 jaar geleden in 2012 ben ik gescheiden en werd ik verliefd op mijn huidige man Max.  Max leefde echter niet in Nederland maar in Rome en ik wilde graag bij hem zijn.

In de Schijnwerpers bij PhotoLaP
Sandrina Bokhorst Persoonlijk Rome

Sandrina is in 2020 tijdens "Covid thuis werken" enorm bezig geweest om te zorgen dat haar bedrijf qua communicatie doorliep. En met groot succes in mijn ogen. Sandrina maakt geweldige informatieve filmpjes over Rome en Sandrina is een Lopende Wikipedia als het gaat over de geschiedenis van Rome en daarbij een briljant verhalen vertelster. 


In de Schijnwerpers bij PhotoLaP
Pete Pronk

Een reiziger door het leven, bijzonder mens, een Troubadour een verhaler verteller in woord en daarom passen PhotoLaP en Pete zo goed bij elkaar, met ziel verbonden.

Tarief van de fotograaf: deel 1 Apparatuur

Voor diegene die een fotograaf wil inhuren en voor diegene die van zijn hobby zijn werk wil maken. De klant die zich afvraagt: “‘waarom is een fotoshoot zo duur?”