Uitvaart fotografie, begravenis fotografie , PhotoLaP fotograaf Leidschendam

Uitvaart fotografie


Onze komst op deze wereld mag worden vastgelegd,  dus waarom ook niet ons vertrek zo is het verhaald rond.
De foto's genomen op een uitvaart kunnen vaak helpen bij het verwerken van het verdriet.

PhotoLaP Professional Photographers doen dit met liefde en respect.

PhotoLaP gebruikt geen flitsers en gebruikt geluidsarme camera’s om zo min mogelijk overlast te bezorgen tijdens de ceremonie en publiceert de genomen foto's niet uit privacy overwegingen. U kunt wel de testimonials van onze klanten lezen of wij kunt bij ons langs komen zodat wij u voorbeelden kunnen laten zien.

Testimonial Uitvaart fotografie

Een aantal maanden geleden namen wij een afscheid van een dierbare. 
Wij wilden graag een fotoreportage laten maken van de gehele uitvaart om de herinneringen levend te houden. Het is misschien niet gebruikelijk om foto's van een uitvaart te laten maken maar zoals een trouwreportage herinneringen blijvend maakt is dit bij een uitvaart hetzelfde. Ik deed het in eerste instantie omdat er jonge kinderen zijn die zich de uitvaart later misschien niet goed kunnen herinneren. Maar bij het bekijken van de reportage realiseerde ik mij dat dit voor iedereen zeer dierbaar is. Esther en Max kwamen bij ons in beeld door een referentie. Vanaf het eerste contact tot en met het afleveren van de fotoreportage zijn wij zeer tevreden geweest. Ze stellen goede vragen over wat je wensen zijn, en minstens zo belangrijk, ze luisteren goed naar de antwoorden. Belangrijk is vervolgens dat de fotografen niet opvallen gedurende de gehele dag en hun camera's geruisloos zijn. Hier zijn ze uitstekend in geslaagd. Zelfs de aanwezigen hebben Esther en Max niet opgemerkt. 

Dan het resultaat. Een fantastisch mooie en dierbare fotoreportage die ons elke keer weer raakt als we ernaar kijken. De stijl, de momenten die ze "gepakt" hebben, in een woord: perfect. Het zijn twee professionals die een resultaat leveren dat echt de moeite waard is. Mijn ervaring met Esther en Max is tijdens een uitvaart geweest maar ik kan mij voorstellen dat ze ook bij andere gelegenheden prachtig werk leveren. Voor eventuele verdere vragen kunt U mij bereiken via Esther en Max.