PhotoLaP Academy

Bij de PhotoLaP Academy  kunt u terecht voor diverse inspirerende fotografie gerelateerde cursussen en workshops in de studio of op locatie.
De workshops en cursussen kunnen live, maar ook online gevolgd worden.   scrol naar beneden voor ons aanbod in cursussen en workshops.

Voor wie?

 • Voor iedereen die een liefde heeft voor fotografie het beste wil halen uit zichzelf en de camera. 


 •  Voor de  hobbyist die het  zat is om uren achter de computer te zitten omdat je zoveel foto’s hebt geschoten dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


 •  Voor de beginnende fotograaf, die zoveel mooie foto’s voorbij ziet komen, en  die zelf ook wil kunnen maken. 


 • Voor diegene die (op de ouderwetse manier) echt wil leren fotograferen, zodat geen enkele camera meer een probleem is. 


 • Voor de zzp-er die zijn eigen product beter op de foto wil zetten 


 • Voor de vader die iets leuks met zijn zoon wil ondernemen, met andere woorden:  Leuk om te doen met je vader, moeder, dochter, zoon, vriend(in), partner of zakelijk als bedrijf. Je kunt zo samen de opdrachten doen en elkaar enthousiasmeren en inspireren. 


 • Voor bedrijven die inspirerende Workshops zoeken als  teamuitje of  teambuilding evenement 


Er is ook maatwerk. 
Een cursus of workshop speciaal gemaakt voor uw of uw bedrijf behoord ook tot de mogelijkheden. De prijs hangt dan af van: 

 • het aantal personen dat de workshop volgt
 • tijdsduur van de workshop (onderwerp afhankelijk)
 • de doelgroep 
 • onderwerp van de workshop (standaard of maatwerk) 

Cursussen gegeven door PhotoLaP Professional Photographers zijn informatief, inspirerend en worden gegeven met humor. Techniek wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd zodat u voor altijd beter gaat fotograferen en  anders gaat kijken.

Voor maatwerk neem contact met ons op of boek één van onderstaande cursussen of workshops


Cursus en workshop aanbod

PERSOONLIJKE CURSUS FOTOGRAFIE


WORKSHOP FOTOGRAFIE MET SMARTPHONE


REFERENTIES

 “Een workshop fotografie en Instagram gevolgd, was leuk en leerzaam!
 Er zat een lekker tempo in, praktische tips gekregen én gewezen op een andere manier van denken. Ook leuk om het geleerde direct in de praktijk te brengen door het ter plekke maken van een foto met feedback daarna. Ik denk dat ik vanaf nu het niveau van elke foto die ik maak op kan krikken, erg welkom in deze tijd van visuele overvloed.

Een goede investering dus, deze workshop.”
 
“Ik heb samen met mijn collega een workshop fotografie gevolgd. Ik heb het als enorm leerzaam ervaren en heb, ondanks dat ik vroeger al een cursus gevolgd had, weer dingen erbij geleerd. Esther laat je leren kijken door de lens, leert je wat je wel en niet moet doen en door haar enorm aanstekelijke enthousiasme word je op een hele mooie manier stap voor stap geïnformeerd naar het leren fotograferen. Het is een absolute aanrader om bij haar een cursus te volgen!”