INFO ZAKELIJKE FOTOSESSIES

Hieronder treft u de informatie over bedrijfsreportages, zakelijke portretten, reclame fotografie en evenement fotografie. 

BEDRIJFSREPORTAGE

Een bedrijfsportret is een fotosessie waarin het verhaal van uw bedrijf in beeld wordt gezet. Met als resultaat foto’s die u digitaal gaat gebruiken voor uw website of sociale media of andere publicaties om uw bedrijf te promoten. 

Een bedrijfsportret  kan bij ons in de studio, maar gebeurd meestal is bij u op locatie.
Voor de fotosessie bij u op locatie maken wij eerst een afspraak als een intake gesprek.  Wij kunnen dan kennis maken en bespreken uw wensen. We lopen het bedrijf door en bekijken de mogelijkheden en details en testen het licht zodat wij weten welke apparatuur wij mee kunnen nemen tijdens de fotosessie. 
PhotoLaP.nl gebruikt geen flitsers, maar licht sterke lenzen om het effect van de foto zo natuurlijk mogelijk te houden. Zo nodig nemen wij lampen en achtergrond mee. Voor het fotograferen van het bedrijfsportret zal PhotoLaP.nl samen met u foto’s maken van diverse  door u van tevoren aangegeven situaties, details en de werkomgeving.  Heeft u moeite om uw wensen aan te geven?
PhotoLaP.nl kan u ook helpen deze scènes, details etc. te bepalen en uw helpen uw bedrijf te promoten. Wij bieden dit aan in vorm van een voor en na traject.


Bedrijfsportret Nice and Orginised door PhotoLaP te Leidschendam lachende vrouw

VOOR EN NATRAJECT

VOORTRAJECT
In een brainstorm sessie helpt 

PhotoLaP.NL u duidelijk te krijgen hoe uw toekomstige beeldmateriaal een persoonlijk en origineel kan krijgen. Beeldmateriaal dat u kunt gebruiken voor al uw communicatiemiddelen.  Samen maken wij een script van de te fotograferen scenes, zodat het van tevoren duidelijk is welke foto’s we gaan maken en waar deze allemaal voor te gebruiken zijn zodat u het meeste uit de fotosessie haalt. 
Wij doen dit met veel liefde, oog voor detail, flexibelheid en out of “the Box” denken om zo de juiste sfeer van uw bedrijf in beeld te brengen. U ontvangt een project omschrijving die u zelf als lijdraad voor communicatie en marketing doeleinden. 
Hierin worden gevoel, kleur en planning opgenomen. 

Investeringsindicatie
Dit traject duurt ca. 3 uur en is al mogelijk vanaf 269,90 euro
Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.


NATRAJECT
Wellicht heeft u behoeft aan extra reclame voor uw bedrijf. 
PhotoLaP.nl kan u ook hiermee verder helpen. Wij kunnen uw bedrijf  een boost geven door: 

1.  Uw bedrijf en uw verhaal een week lang te promoten op sociale media (LinkedIn, instagram en facebook)
 2. Uw bedrijf een special plekje te geven op onze website met een link naar uw website en sociale media.
 3. U kunt een verhaal schrijven over uw bedrijf of wij kunnen een interview met u op te nemen in onze nieuwsbrief die naar ca. 1500 adressen wordt verspreid.
 
Het is mogelijk dat PhotoLaP, ook zonder dat u het natraject afneemt, de foto’s van uw bedrijf publiceert. PhotoLaP zal in dit geval niet aan bedrijfsvermelding doen.

Investeringsindicatie:
Een natraject is al mogelijk vanaf 169,90 euro exacte prijs ontvangt u in de offerte en hangt af van uw wensen.
Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.
 
* Houd u bij publicaties in tijdschriften en ook online rekening met auteursrecht. Ondanks dat u de foto’s heeft aangekocht blijven de foto’s altijd eigendom van de fotograaf en ter bescherming van het werk is bronvermelding is verplicht.
Voor PhotoLaP mag u als bronvermelding:
” foto: PhotoLaP.nl” gebruiken. 


Bedrijfsportret be more you door PhotoLaP professional Photographers te leidschendam

ZAKELIJK PORTRET

Een zakelijke portretfotosessie  is een fotosessie waar wij uw persoonlijkheid op een zo mooie en natuurlijke manier zullen vastleggen.  

Dit soort foto’s worden over het algemeen gebruikt voor beeld bij artikelen in tijdschriften, blogs, LinkedIn, voor op websites of voor een model portfolio. 
De portretfotosessie zal plaatsvinden in de studio van PhotoLaP of op locatie naar wens.  Is de fotosessie bij u op locatie dan zullen wij van tevoren bij u een intake komen doen zodat wij het licht kunnen bepalen en weten welke apparatuur wij dienen mee te nemen.
Model zijn is een beroep en daarom is het voor de overige beroepsgroepen vaak moeilijk om een fotosessie te ondergaan. Om toch mooie  en ontspannen foto te kunnen maken neemt PhotoLaP.nl de tijd,  en doen hun uiterste best om de persoonlijkheid van te portretteren personen naar voren halen en hen in ontspannen sfeer te krijgen zodat we een goed karakter beeld krijgen en dit op beeld kunnen vastleggen. 

De bedoeling is geen standaard foto, maar een ontspannen portretfoto met stijl, karakter en klasse. 
Wij coachen u rustig tot de perfecte ontspannen foto want wat u voelt kunnen wij zien en wat wij kunnen zien kunnen wij vastleggen. 

We houden de situaties graag zo natuurlijk mogelijk, wij gebruiken geen flitsers. Verder gebruiken wij verschillende lenzen voor het beste uiteindelijke resultaat, er wordt minimaal gebruik gemaakt van fotobewerkingsprogramma’s.

Personeels fotosessie
PhotoLaP  heeft ook een mobile studio en kan op locatie bijvoorbeeld uw personeel op de foto zetten. Dit zijn foto's waar wij niet de ziel van de persoon fotograferen maar het uiterlijk van de persoon op zijn/haar best vastleggen. Per dagdeel kunnen er maximaal 10 personen gefotografeerd worden.  Voorbeelden treft u hier
Zwart wit zakelijk portret door PhotoLaP Professional Photographers te leidschendam

EVENEMENTEN

Evenementen fotograferen is een vak apart, vooral omdat je te maken hebt met beweging en vaak weinig licht.Techniek en goede voorbereiding is dus nog eens extra van groot belang.
Ook is portretrecht heel belangrijk en iets wat van tevoren goed moet worden besproken en vastgelegd. 
Om Uw event goed te kunnen vastleggen zal er een voorbespreking plaatsvinden waarin u duidelijk kunt aangeven wat Uw wensen zijn en welke punten er van belang zijn om op de foto te zetten. Wij lopen de agenda en planning van het event samen met u door en maken een draaiboek voor de fotografie. Daarna zullen wij op locatie het licht, de mogelijkheden en eventuele fotografie obstakels in kaart brengen. 

Tarieven en tijd hangen af van uw wensen en de benodigde tijd.


Evenement fotografie door PhotoLaP Professional photographers

RECLAME/PRODUCTEN

 Uw product, vastgelegd op beeld dat het product eer aan doet. Wij kunnen de producten fotograferen in de studio, maar ook op locatie. Het kan een statisch beeld worden waar in het product er uit springt in bijvoorbeeld een witte of zwarte omgeving. Echter PhotoLaP is expert in  verhaal vertellende beelden, waarin uw product in gebruik is en het gevoel uitstraalt dat bij uw product past. De foto's zijn te gebruiken voor uw website, webwinkel, folders, posters of ander reclame materiaal. 

Prijs en tijd hangen af van het type product en fotografie wens, benodigde apparatuur en benodigde tijd.


Product fotografie door PhotoLaP Professional Photographers