INFORMATIE OVER
PARTICULIERE FOTOSESSIES 

Hieronder treft u de informatie over de verschillende soorten fotosessies  

Portretfoto

De portretfotosessie  is een fotosessie waar wij uw persoonlijkheid op een zo mooie en natuurlijke manier zullen vastleggen. 
Leuk als cadeau voor je geliefde, je ouders of gewoon omdat jij toe bent aan een leuke foto, maar ook leuk als uitje op een vriendinnen dag.
Model zijn is een beroep en daarom is het voor de overige beroepsgroepen vaak moeilijk om een fotosessie te ondergaan.  PhotoLaP Om toch een zo goed mogelijke en ontspannen foto te maken zal doet PhotoLaP zijn uiterste best om de persoonlijkheid van te portretteren personen naar voren halen en hen in ontspannen sfeer te krijgen zodat we een goed karakter beeld krijgen en dit op beeld kunnen vastleggen. 
De bedoeling is geen standaard foto, maar een ontspannen authentieke portretfoto met stijl, karakter en klasse.  Wij coachen u rustig tot de perfecte ontspannen foto want wat u voelt kunnen wij zien en wat wij kunnen zien kunnen wij vastleggen. 
We houden de situaties graag zo natuurlijk mogelijk en gebruiken verschillende lenzen voor het beste uiteindelijke resultaat, er wordt minimaal gebruik gemaakt van fotobewerkingsprogramma’s. 
Een portretfotosessie duurt ca. 1,5 uur en kan in de studio of op locatie.


PORTRET SPECIAL

Een studio Portret special is een fotoshoot waar de aandacht extra naar jou uitgaat. Model zijn is een beroep en zeker niet makkelijk om te doen.
Maar iedereen heeft een mooie kant en kan als model op de foto gezet worden. Echter, wij gaan voor meer, authentieke foto's. We kruipen in jou huid en weten jou op je best op de foto te zetten. We gaan een dagdeel met je aan de slag en toveren je om tot top model met charisma en karakter. PhotoLaP.nl gebruikt geen flitsers, maar licht sterke lenzen om het effect van de foto zo natuurlijk mogelijk te houden.
Met als resultaat prachtige foto's die je normaal niet zomaar van je zelf zou hebben laten maken. Leuk voor jezelf maar ook bijvoorbeeld om cadeau te doen aan je geliefde. 

 

COUPLEFOTOSESSIE 

Liefde kent geen regels, dus deze fotosessie ook niet. Jij en je partner voor altijd samen. 
 De liefde, de romantiek en het plezier wat u en uw partner samen hebben vastgelegd  voor eeuwig op de gevoelige plaat. 
Maak dan een afspraak.

De fotosessie duurt ca 3 a 4 uur


Familie Portret

 
Een familieportret met PhotoLaP in de studio  is een ervaring. Dit kan tot 4/5 personen, maar een fotosessie op buiten of op een andere  locatie naar keuze behoord ook tot de mogelijkheden.. Wij maken dan geposeerde maar ook onverwachte geposeerde foto’s. Deze laatste zijn vaak het meest waardevol en kunnen gemaakt worden omdat de sessie ontspannend is. 
Voor kinderen is een sessie op locatie vaak het fijnst omdat zij naar hartenlust gewoon kunnen spelen en rennen en zichzelf kunnen zijn. Tijdens een familiefotosessie zullen in principe uitsluitend groepsfoto’s worden genomen, wilt u ook separate portret foto’s behoort het tot de mogelijkheden. Geeft u dit echter van te voren aan zodat wij rekening kunnen houden met het mee te nemen materiaal. 
Een familie fotosessie duurt ca. 2 a 3 uur. 

Huisdieren 
portret